• Jeroen Willems

  Jeroen Willems

  directeur

  jeroen.willems@wta-bv.nl
  Na de MTS werktuigkunde te hebben afgerond, is Jeroen Willems een jaar actief als hulpmonteur in de installatietechniek. In dat jaar doet hij een avondstudie om vervolgens de HTS installatietechniek in Utrecht te volgen. Tijdens deze studie is Jeroen ruim een half jaar werkzaam in Kopenhagen bij één van de grootste ingenieursbureaus van Denemarken. Na de HTS volgt Jeroen de opleiding Masters in Manufacturing Management aan The University of Hertfordshire. Direct daarna krijgt hij een baan aangeboden bij een ingenieursbureau in Arnhem. Vijf jaar later zet hij de stap naar Willems technisch adviesbureau, waar hij inmiddels samen met zijn broer Werner met veel enthousiasme en plezier de directie voert. Jeroen heeft twee zoons: Magnus en Finn. Dus de opvolging in het familiebedrijf is al gewaarborgd...
 • Werner Willems

  Werner Willems

  directeur

  werner.willems@wta-bv.nl
  Werner Willems is geboren in 1974. Na het havo en een verkorte versie van de MTS werktuigkunde, doet Werner gedurende drie jaar de opleiding Hogere Installatietechniek in Utrecht. Hierna wil hij zich meer verdiepen in de installatietechniek. Daarom kiest hij voor de opleiding Installatietechniek aan de Technische Universiteit in Eindhoven. Deze studie staat dan nog in de kinderschoenen met als gevolg dat Werner de vijfde afgestudeerde in Nederland is met dit diploma. Eenmaal afgestudeerd gaat hij aan de slag bij een ingenieursbureau in Veenendaal. Na een aantal jaren werkervaring te hebben opgedaan bij deze onderneming treedt Werner in 2004 toe tot het bedrijf van zijn vader, waar hij inmiddels samen met zijn broer Jeroen met veel enthousiasme en plezier de directie voert.
 • Hans Willems

  Hans Willems

  adviseur

  hans.willems@wta-bv.nl
  Na het vervullen van zijn dienstplicht vindt Hans Willems een baan als tekenaar bij een technisch adviesbureau in Velp. Hij is inmiddels projectleider als het bedrijf na tien jaar wordt opgeheven. Daarop besluit Hans om een eigen bedrijf te beginnen. Op 15 oktober 1978 wordt Technisch Adviesburo J.J.Th. Willems B.V. bij de Kamer van Koophandel ingeschreven. Hans en zijn vrouw Tiny beginnen op een slaapkamer van een van hun zoons met een bureau en een tekenbord. Een aantal jaar geleden zijn de zoons Jeroen en Werner toegetreden tot de directie. Inmiddels heeft Hans een stapje terug gedaan.
 • John Sloetjes

  John Sloetjes

  adviseur

  john.sloetjes@wta-bv.nl
  "Je moet gewoon bij ons komen werken", zegt Hans Willems tegen John Sloetjes als zij elkaar ontmoeten bij een vaklezing in 1998. John gaat in op de uitnodiging en daar heeft hij geen moment spijt van gehad. Na zijn HTS-studie Werktuigbouw en een verplichte periode onder de wapenen maakt John bij een klein adviesbureau nader kennis met installatietechniek. "De combinatie van de verschillende disciplines: elektrotechniek, werktuigbouwkunde en energiebeheer maken dit werk zo leuk en divers", vindt John. Bij Willems zijn voor al deze disciplines specialisten aanwezig, hetgeen prettig werken is. Met name door het ontwerpen van energiezuinige en duurzame installatieconcepten wil John zijn steentje bijdragen. Zuinig omgaan met energie en milieu binnen de kaders van economische haalbaarheid en betrouwbaarheid is daarbij zijn uitgangspunt. Hij ziet het als een uitdaging zijn visie over te brengen op bestaande en nieuwe relaties.
 • Antonie van Asselt

  Antonie van Asselt

  adviseur

  antonie.van.asselt@wta-bv.nl
  Antonie is al zo’n 23 jaar werkzaam binnen de installatietechniek. Na zijn studie, HTS Energietechniek en HTO Economische bedrijfstechniek, is hij begonnen bij een installatiebedrijf. Een aantal jaren later heeft hij de stap naar het adviesbureau gemaakt. In 2005 is Antonie bij Willems technisch adviesbureau gekomen waar hij als adviseur aan vele mooie projecten heeft gewerkt. Na een uitstap bij een installatiebedrijf, waar hij de nodige ervaring heeft opgedaan binnen UAVgc contracten (D&B, DBM) en systems engineering, is Antonie weer terug op het oude nest. Onafhankelijke advisering, gevarieërde werkzaamheden en een fijne werkomgeving hebben hem in 2017 weer bij Willems teruggebracht. Naast zijn werk gaat Antonie er graag met zijn gezin even uit. Te voet of te fiets is hij dan in de natuur van Apeldoorn en omstreken te vinden.
 • Jan Swart

  Jan Swart

  contractmanager

  jan.swart@wta-bv.nl
  Wat is de toegevoegde waarde van Willems in de relatie opdrachtgever / opdrachtnemer bij het onderhoud aan de gebouw gebonden installaties?" Dat was de volzin waar Jan, Jeroen en Werner zich over bogen in het begin van 2015. Op basis van de discussie daarover kreeg Jan vervolgens de opdracht om de visie daarover uit te werken. Je zou kunnen zeggen: "een kolfje naar zijn hand", want Jan heeft na zijn HTS opleiding met ruim 30 jaar veel ervaring opgedaan bij de grootste onderhoudspartij in Nederland. Inmiddels heeft het geleidt tot het oprichten van het onderdeel Contractmanagement waarbinnen de dienstverlening van Willems voor de opdrachtgever is vastgelegd, zowel voor de aanbesteding- als de exploitatiefase. Jan vindt het een uitdaging om zijn kennis van het onderhoud en het functioneren van de markt in een zodanige dienstverlening te gieten dat de opdrachtgever krijgt wat hij vraagt: een goed functionerend contract. Hij kent als geen ander de sterktes en de zwaktes, de kansen en de bedreigingen vanuit de aannemersmarkt. Het hebben van een team aan goed geschoolde vakmensen en collega's is daarbij een prettige bijkomstigheid.
 • Ad de Bruin

  Ad de Bruin

  huisvestingsmanager

  ad.de.bruin@wta-bv.nl
  Voordat Ad bij Willems in dienst kwam heeft hij, als beetje vreemde eend in de bijt met een bouwkundige opleiding, bijna 22 jaar bij één van Nederlands grootste technische dienstverleners gewerkt. Daar heeft hij daar een grote diversiteit aan werkzaamheden verricht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan multidisciplinaire projectleiding, technisch facilitair management, vastgoedmanagement, begeleiden onderhoudstrajecten, en als maintenance engineer het uitwerken van inspecties, beoordelen opstellen van meerjaren onderhoudsbegrotingen en het beoordelen afprijzen van onderhoudsvraagstukken en contracten. Dit brede palet aan ervaring, binnen de diverse facetten van onderhoud, geven hem een goede basis voor zijn huidige functie als huisvesting- en contractmanager bij Willems. “Mensen en organisaties helpen met alles wat te maken heeft met vragen omtrent onderhoud en huisvesting geeft ontzetten veel voldoening” zegt Ad. “Het gevoel dat je eigenlijk onderdeel wordt van het bedrijf met haar mensen, bedrijfsvoering en uiteraard haar specifieke aandachtsgebieden op het vlak van techniek en huisvesting, daar draait het mij om” Met deze instelling denkt Willems op een goede en passende wijze invulling te geven aan één van haar nieuwste vormen van dienstverlening – Huisvestingsmanagement.
 • Alex Saba

  Alex Saba

  ass. projectleider

  alex.saba@wta-bv.nl
  Na afloop van zijn studie MTS werktuigbouwkunde begint Alex Saba als tekenaar bij een adviesbureau in de Betuwe. Hier doet hij veel ervaring op op het gebied van installatietechniek. Na anderhalf jaar vertrekt Alex naar een adviesbureau in de Achterhoek. Begonnen als tekenaar groeit hij door diverse opleidingen te volgen door tot technicus/projectleider, die de adviseurs binnen het bedrijf ondersteunt. In deze periode doet hij in de avonduren de opleiding APG (Aankomend Projecttechnicus Gebouwinstallaties). Na tien jaar bij het bureau in de Achterhoek is Alex toe aan een nieuwe uitdaging. Dat is Willems technisch adviesbureau geworden.
 • Mark Gerritsen

  Mark Gerritsen

  ass. projectleider

  mark.gerritsen@wta-bv.nl
  Je hoeft maar naar de profielen van zijn collega's te kijken om te zien waarom Mark Gerritsen zich thuis voelt bij Willems. Met zijn vooropleiding werktuigbouwkunde aan de Universiteit Twente past hij precies in dit hechte, hoogopgeleide team. Het is dan ook niet vreemd dat zijn ongewone loopbaan hem steeds weer bij Willems brengt. Na zijn studie begint Mark bij Willems, waarna hij en zijn Amerikaanse vrouw een tijd in de VS wonen. Als ze besluiten terug te keren naar Nederland, kan hij direct weer aan de slag bij het bedrijf dat hem een jaar daarvoor uitzwaaide. Door de jaren heeft Mark zijn kennis op het vakgebied aangevuld door middel van de HIT-W en diverse cursussen. Zijn werkzaamheden hebben zich navenant ontwikkeld. Naast zijn reguliere taken als assistent-projectleider heeft hij diverse neventaken op het gebied van IT, PR en kwaliteitszorg. "Ik heb mijn stek hier echt gevonden", zegt Mark.
 • Koen Reijmer

  Koen Reijmer

  ass. projectleider

  koen.reijmer@wta-bv.nl
  Koen Reijmer was als kind al geïnteresseerd in elektrotechniek. Op zijn tiende zat hij op een elektroclubje, waar hij elektronische schakelingen in elkaar soldeerde. Koen studeert uiteindelijk af op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen in de richting energietechniek. Na zijn studie is Koen een aantal jaren monteur bij diverse installateurs. Vervolgens werkt hij zeven jaar op de engineersafdeling van een landelijk opererend installatiebedrijf. Sinds 2006 is Koen werkzaam bij Willems technisch adviesbureau.
 • Sandra ter Horst

  Sandra ter Horst

  secretaresse

  sandra.ter.horst@wta-bv.nl
  Na haar opleiding aan Instituut Schoevers heeft Sandra ter Horst bij diverse bedrijven de nodige ervaring opgedaan. Sinds enige jaren werkt ze vier dagen per week als secretaresse bij Willems technisch adviesbureau. Sandra vindt haar baan meer dan leuk. Het contact met collega's ervaart ze als heel plezierig. Niemand zit op een eilandje. Haar werkzaamheden zijn divers. Geen dag is hetzelfde. Het contact met klanten vindt ze prettig. In haar werk zet ze zich volledig in om, samen met haar collega's, Willems zo efficiënt mogelijk te laten draaien.
 • Marian Huitink

  Marian Huitink

  administratie

  marian.huitink@wta-bv.nl
  Nadat Marian Huitink bijna 10 jaar een commerciële functie had vervuld, stapte ze na het afsluiten van de deeltijd HEAO (richting economisch-juridisch) over naar de administratieve richting. Marian is vanaf 1995 (in deeltijd) werkzaam bij Willems technisch adviesbureau. Zij houdt zich bezig met de financiële en personeelsadministratie.
RSS Feed