Kwaliteit

De dienstverlening wordt gekenmerkt door de trefwoorden kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. Kwaliteit leveren vinden wij vanzelfsprekend. Onze medewerkers hebben een hoog kennisniveau. Zij houden zich bovendien voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in hun vakgebied. Uiteraard krijgen zij regelmatig bijscholing en beschikken ze over de modernste software.

Innovatie vinden wij net zo normaal als kwaliteit. Binnen het beschikbare budget gaan wij altijd op zoek naar innovatieve, creatieve en geïntegreerde oplossingen. Deze aanpak leidt tot het meest effectieve en efficiënte eindresultaat. Voorbeelden van innovatieve en daardoor besparende en milieuvriendelijke oplossingen zijn thermoactieve bouwsystemen, fotovoltaïsche energieopwekking en warmte- en koudeopslag in de bodem.

Duurzaamheid heeft een duidelijke relatie met kwaliteit en innovatie. Wij vertalen duurzaamheid als ontwerpen met respect voor mens en milieu. Op het gebied van duurzaamheid zijn de afgelopen jaren grote stappen gezet, die met name tot uiting komen in de keuze voor energiezuinige installaties. Deze zijn bovendien dikwijls kostenbesparend.

Wij zijn in het bezit van de volgende certificaten:

  • ISO 9001:2008 (Kwaliteitssysteem)
  • BRL 9500-01 (Energieprestatiecertificaat Woningen, NL-EPBD)
  • BRL 9500-03 (Energieprestatiecertificaat Utiliteitsgebouwen, NL-EPBD)

Wij zijn lid van onderstaande brancheorganisaties:

  • NLingenieurs (Branchevereniging advies-, management- en ingenieursbureaus)
  • TVVL (Platform voor mens en techniek)