Nieuws

  • Verplicht rapporteren

    Verplicht rapporterenVerbruik je meer dan 50.000 kWh stroom of 25.000 m3 gas per jaar? Dan ben je vanaf 1 juli 2019 verplicht om aan de overheid te rapporteren over jouw acties om energie te besparen? Dit wordt ook daadwerkelijk gecontroleerd door omgevingsdiensten.

  • Liemers Novum blij met huisvestingsmanagement

    Liemers Novum blij met huisvestingsmanagementWillems technisch adviesbureau neemt een stuk huisvestingsmanagement voor haar rekening bij Liemers Novum. Een medewerker zit twee tot drie dagen in de week bij de klant op kantoor. Pieter-Jan Buhler van het College van Bestuur van Liemers Novum vertelt hierover.

  • Moderne school met duurzame technieken

    Moderne school met duurzame techniekenVanaf het eerste installatieconcept tot en met de begeleiding en controle richting de oplevering! Willems technisch adviesbureau speelde een grote rol bij de totstandkoming van de nieuwbouw van het Graafschap College op Sportpark Zuid in Doetinchem. “Dit is een school waar rekening is gehouden met duurzaamheid, klimaatbeheer en energieverbruik”, vertelt hoofd huisvesting Hans Tomesen van het Graafschap College.

RSS Feed

Nieuwsbrief InZicht

Willems technisch adviesbureau heeft een eigen nieuwsbrief die 'InZicht' heet.

Sinds april 2012 wordt deze nieuwwbrief InZicht digitaal verstuurd. U kunt zich aanmelden voor de digitale nieuwsbrief door onderstaand formulier in te vullen. Na inschrijven wordt u opgenomen in de maillijst en ontvangt u de nieuwsbrief bij de eerstvolgende uitgave per e-mail.

Oudere edities van InZicht zijn hieronder online te bekijken.

Abonneren nieuwsbrief

* verplicht veld