Nieuws

  • Willems schrijft maatwerk ontruimingsplan

    Willems schrijft maatwerk ontruimingsplanKantoorgebouw La Vie weer een stuk veiligerVeiligheid is een van de belangrijke thema’s waar Willems technisch adviesbureau zich op richt. Kantoorgebouw La Vie in het centrum van Utrecht is dankzij een maatwerk ontruimingsplan van Willems weer een stuk veiliger.La Vie is gevestigd boven De Bijenkorf. Het kantoorgebouw bestaat uit diverse verdiepingsvloeren.

  • Klimaatproblemen in kaart gebracht

    Klimaatproblemen in kaart gebrachtWillems legt de vinger op de zere plekHet pand staat er nu bijna negen jaar. Toch zijn er klimatologisch problemen bij een groot Achterhoeks bedrijf. Willems technisch adviesbureau werd ingeschakeld om de vinger op de zere plek te leggen.

  • Renovatie gemeentehuis Westervoort succesvol afgerond

    Renovatie gemeentehuis Westervoort succesvol afgerond‘Samen de schouders er onder gezet’In 2015 klopte de gemeente Westervoort voor het eerst aan de deur. Het gemeentehuis aan het Dorpsplein was toe aan een grondige transformatie. Of Architectenburo VOM in Duiven met deze megaklus aan de slag wilde.

RSS Feed

Nieuwsbrief InZicht

Willems technisch adviesbureau heeft een eigen nieuwsbrief die 'InZicht' heet.

Sinds april 2012 wordt deze nieuwwbrief InZicht digitaal verstuurd. U kunt zich aanmelden voor de digitale nieuwsbrief door onderstaand formulier in te vullen. Na inschrijven wordt u opgenomen in de maillijst en ontvangt u de nieuwsbrief bij de eerstvolgende uitgave per e-mail.

Oudere edities van InZicht zijn hieronder online te bekijken.

Abonneren nieuwsbrief

* verplicht veld