Nieuws

  • Willems introduceert MVO-beleidsplan

    Veertig punten Willems introduceert MVO-beleidsplan Maatschappelijk verantwoord ondernemen, oftewel MVO, is altijd al een belangrijk uit-gangspunt geweest voor Willems technisch adviesbureau. Om dit begrip echt concreet inhoud te geven, hebben we een MVO-beleidsplan opgesteld. Hierin staan ruim veertig punten die we de komende jaren gaan aanpakken.

  • Renovatie Rijksakademie van beeldende kunsten

    Mooie klus Renovatie Rijksakademie van beeldende kunsten Een nieuwe en zeer interessante klus, in opdracht van de Rijksgebouwendienst, is de renovatie van de Rijksakademie van beeldende kunsten in Amsterdam. Het gaat om een oud gebouw, met alle bijbehorende problemen, dat toch een zo duurzaam mogelijke toe-komst moet krijgen. De Rijksakademie van beeldende kunsten is een rijksmonument.

  • 'Per saldo wordt veel minder energie gebruikt'

    Duurzaam bouwen 'Per saldo wordt veel minder energie gebruikt' Het Huis van Droo in Duiven is een mooi voorbeeld van duurzaam bouwen. Het multifunctionele wijkgebouw werd onlangs opgeleverd. Willems technisch adviesbureau adviseerde onder andere koude-warmteopslag, zonnecollectoren op het dak en een vraaggestuurde klimaatinstallatie.

RSS Feed

Nieuwsbrief InZicht

Willems technisch adviesbureau heeft een eigen nieuwsbrief die 'InZicht' heet.

Sinds april 2012 wordt deze nieuwwbrief InZicht digitaal verstuurd. U kunt zich aanmelden voor de digitale nieuwsbrief door onderstaand formulier in te vullen. Na inschrijven wordt u opgenomen in de maillijst en ontvangt u de nieuwsbrief bij de eerstvolgende uitgave per e-mail.

Oudere edities van InZicht zijn hieronder online te bekijken.

Abonneren nieuwsbrief

* verplicht veld