Nieuws

  • Duurzaam gemeentehuis

    Duurzaam gemeentehuis Vereerd met werk 'in eigen dorp' Als het om milieu en duurzaamheid gaat, mogen burgers verwachten dat de overheid het goede voorbeeld geeft. Dat geldt zeker voor de gemeente Duiven. Het dak van het gemeenthuis ligt al vol met zonnepanelen.

  • Prestigieuze opdracht

    Prestigieuze opdracht Nieuwbouw poppodium studentenwoningen en fietstransferium de stationsomgeving in Nijmegen. Bij Willems gaat op dit moment veel tijd zitten in een prestigieuze klus in Nijmegen. Daar wordt op de voormalige locatie van het stationspostkantoor een nieuw onderkomen gebouwd voor poppodium Doornroosje.

  • ‘Schapen met vijf poten'

    'Schapen met vijf poten' Wim Lubbers (Azora) roemt kennis en veelzijdigheid van Willems Voor de Achterhoekse zorgaanbieder Azora werkt Willems momenteel aan de nieuwbouw van zorgcentrum en verpleeghuis Gertrudis in ’s-Heerenberg en de renovaties van zorgflat Wienwei en verpleeg- en revalidatiecentrum Antonia, beide in Terborg. Contactpersoon door de jaren heen bij Azora is Wim Lubbers, lid van de Raad van Bestuur. Voor hij eind juni met pensioen gaat keken we met Wim Lubbers terug op de samenwer...

RSS Feed

Nieuwsbrief InZicht

Willems technisch adviesbureau heeft een eigen nieuwsbrief die 'InZicht' heet.

Sinds april 2012 wordt deze nieuwwbrief InZicht digitaal verstuurd. U kunt zich aanmelden voor de digitale nieuwsbrief door onderstaand formulier in te vullen. Na inschrijven wordt u opgenomen in de maillijst en ontvangt u de nieuwsbrief bij de eerstvolgende uitgave per e-mail.

Oudere edities van InZicht zijn hieronder online te bekijken.

Abonneren nieuwsbrief

* verplicht veld