Nieuws

  • 'Efficiënt werken, dat deden we toch al?'

    Lean werken 'Efficiënt werken, dat deden we toch al?' Willems technisch adviesbureau heeft dit jaar een nieuwe manier van werken ingevoerd, het zogeheten 'Lean' werken. Als het goed is, merken relaties dat ze een beter product voor een scherpere prijs krijgen. Jeroen Willems hoorde enkele jaren geleden op een congres voor het eerst over Lean.

  • Willems introduceert MVO-beleidsplan

    Veertig punten Willems introduceert MVO-beleidsplan Maatschappelijk verantwoord ondernemen, oftewel MVO, is altijd al een belangrijk uit-gangspunt geweest voor Willems technisch adviesbureau. Om dit begrip echt concreet inhoud te geven, hebben we een MVO-beleidsplan opgesteld. Hierin staan ruim veertig punten die we de komende jaren gaan aanpakken.

  • Renovatie Rijksakademie van beeldende kunsten

    Mooie klus Renovatie Rijksakademie van beeldende kunsten Een nieuwe en zeer interessante klus, in opdracht van de Rijksgebouwendienst, is de renovatie van de Rijksakademie van beeldende kunsten in Amsterdam. Het gaat om een oud gebouw, met alle bijbehorende problemen, dat toch een zo duurzaam mogelijke toe-komst moet krijgen. De Rijksakademie van beeldende kunsten is een rijksmonument.

RSS Feed

Nieuwsbrief InZicht

Willems technisch adviesbureau heeft een eigen nieuwsbrief die 'InZicht' heet.

Sinds april 2012 wordt deze nieuwwbrief InZicht digitaal verstuurd. U kunt zich aanmelden voor de digitale nieuwsbrief door onderstaand formulier in te vullen. Na inschrijven wordt u opgenomen in de maillijst en ontvangt u de nieuwsbrief bij de eerstvolgende uitgave per e-mail.

Oudere edities van InZicht zijn hieronder online te bekijken.

Abonneren nieuwsbrief

* verplicht veld