Nieuws

  • Willems gaat over op de nieuwe manier van werken

    Willems gaat over op de nieuwe manier van werken Willems technisch adviesbureau wil begin dit jaar een nieuwe manier van werken invoeren, het zogenaamde LEAN werken. Kort gezegd: LEAN is een filosofie om organisaties beter te laten presteren.  Verbeteringen in het werkproces moeten leiden tot een hogere klanttevredenheid en medewerkertevredenheid tegen lagere kosten.

  • Willems maakt zich sterk voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

    Willems maakt zich sterk voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Onlangs heeft Willems een beleidsplan ontwikkeld in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Willems streeft daarmee niet alleen naar winst, maar ook naar het effect van haar activiteiten op het gebied van milieu en de menselijke aspecten binnen en buiten het bedrijf. Willems is een groot voorstander van ‘duurzaam bouwen’ en het toepassen van innovatieve technieken.

  • Huis van Droo in Duiven voorbeeld van duurzaam bouwen

    Huis van Droo in Duiven voorbeeld van duurzaam bouwen Het nieuwe wijkgebouw in Duiven dat onlangs is opgeleverd, het Huis van Droo, is een fraai voorbeeld van het duurzaam bouwen-concept. Het wijkgebouw dat dit jaar gebouwd gaat worden, is voorzien van verschillende gebruiksfuncties, zoals een sportzaal met kleedruimten, een wijk- en ontmoetingsruimte, kinderdagverblijf en peuterspeelzaal, een fysiotherapiepraktijk en een aantal kantoorruimtes. Bij het ontwerp voor de technische installaties is ...

RSS Feed

Nieuwsbrief InZicht

Willems technisch adviesbureau heeft een eigen nieuwsbrief die 'InZicht' heet.

Sinds april 2012 wordt deze nieuwwbrief InZicht digitaal verstuurd. U kunt zich aanmelden voor de digitale nieuwsbrief door onderstaand formulier in te vullen. Na inschrijven wordt u opgenomen in de maillijst en ontvangt u de nieuwsbrief bij de eerstvolgende uitgave per e-mail.

Oudere edities van InZicht zijn hieronder online te bekijken.

Abonneren nieuwsbrief

* verplicht veld