Nieuws

  • 'Per saldo wordt veel minder energie gebruikt'

    Duurzaam bouwen 'Per saldo wordt veel minder energie gebruikt' Het Huis van Droo in Duiven is een mooi voorbeeld van duurzaam bouwen. Het multifunctionele wijkgebouw werd onlangs opgeleverd. Willems technisch adviesbureau adviseerde onder andere koude-warmteopslag, zonnecollectoren op het dak en een vraaggestuurde klimaatinstallatie.

  • Duurzame klimaatinstallaties gemeentehuis Duiven

    Duurzame klimaatinstallaties gemeentehuis Duiven Onlangs heeft de gemeente Duiven de intentie uitgesproken te streven naar duurzame energiesystemen. Bij de renovatie van het gemeentehuis heeft de gemeente Willems opdracht gegeven voor een haalbaarheidsonderzoek naar de mogelijkheid of voor de klimatisering van het gebouw gebruik kan worden gemaakt van energieopslag in de bodem. Mogelijk wordt ook een gebouw, gelegen achter het gemeentehuis, aangesloten op het energieopslagsysteem.

  • Renovatie Rijksakademie voor Beeldende kunsten in Amsterdam gaat naar Willems

    Renovatie Rijksakademie voor Beeldende kunsten in Amsterdam gaat naar Willems Willems bleek de laagste inschrijver te zijn bij de gunning voor de renovatie van de Rijksakademie voor Beeldende Kunsten in Amsterdam. Sinds 1992 is de Rijksakademie gehuisvest in de voormalige Kavallerie-kazerne. Dit rijksmonument is toe aan een grootschalige renovatie.

RSS Feed

Nieuwsbrief InZicht

Willems technisch adviesbureau heeft een eigen nieuwsbrief die 'InZicht' heet.

Sinds april 2012 wordt deze nieuwwbrief InZicht digitaal verstuurd. U kunt zich aanmelden voor de digitale nieuwsbrief door onderstaand formulier in te vullen. Na inschrijven wordt u opgenomen in de maillijst en ontvangt u de nieuwsbrief bij de eerstvolgende uitgave per e-mail.

Oudere edities van InZicht zijn hieronder online te bekijken.

Abonneren nieuwsbrief

* verplicht veld