Nieuws

  • Baston Wonen blij met ondersteuning in aanbesteding

    Baston Wonen blij met ondersteuning in aanbesteding‘Willems heeft veel ervaring 
in contractmanagement’“Wij hebben veel kennis op het gebied van vastgoed. Maar bij Baston Wonen weten we te weinig van installatietechniek. Op dat vlak helpt Willems technisch adviesbureau ons.

  • Energie-audit Liemerije wordt dit jaar afgerond

    Energie-audit Liemerije wordt dit jaar afgerond‘Samen sparren over de beste oplossing’Voor ouderenzorg op maat kun je in de Liemers terecht bij Liemerije. De zorgorganisatie beschikt over zeven locaties en als je de verschillende gebouwen van Meulenvelden in Didam apart telt, zijn het er zelfs acht. Alle gebouwen worden op dit moment onderworpen aan een energieaudit.

  • Duurzaamheid & innovatie

    Duurzaamheid & innovatie‘Wij delen graag duurzame 
kennis met de omgeving’Willems technisch adviesbureau is als bedrijf niet naar binnen gekeerd, maar vertegenwoordigd in diverse initiatieven. Zo is Jeroen Willems bijvoorbeeld al enkele jaren bestuurslid van Duurzaam Expertise Centrum (DEC) Liemers. Een initiatief dat de duurzaamheid van deze regio wil bevorderen.Nu DEC Liemers een rol heeft gekregen in het nieuwe samenwerkingsverband Groene Allianties de Liemers, is Jeroen Willems ook daar ...

RSS Feed

Nieuwsbrief InZicht

Willems technisch adviesbureau heeft een eigen nieuwsbrief die 'InZicht' heet.

Sinds april 2012 wordt deze nieuwwbrief InZicht digitaal verstuurd. U kunt zich aanmelden voor de digitale nieuwsbrief door onderstaand formulier in te vullen. Na inschrijven wordt u opgenomen in de maillijst en ontvangt u de nieuwsbrief bij de eerstvolgende uitgave per e-mail.

Oudere edities van InZicht zijn hieronder online te bekijken.

Abonneren nieuwsbrief

* verplicht veld