Nieuws

  • Wetchecker energiebesparing

    Wetchecker energiebesparingOnafhankelijk inzicht in energiebesparingsverplichtingen voor bedrijvenVan de Wet Milieubeheer tot energielabel C voor kantoren. Ondernemers moeten aan verschillende verplichtingen voldoen om energie te besparen. Maar welke zijn dat?

  • Jan Swart enthousiast over Toestands Afhankelijk Onderhoud (TOA)

    Jan Swart enthousiast over Toestands Afhankelijk Onderhoud (TOA)‘Onderhoudsmaatwerk voor de opdrachtgever’Onderhoud van gebouwinstallaties is cruciaal. Daar is iedereen het wel over eens. Maar op welke manier moet je onderhoud plegen?

  • 3D-software programma VABI Elements biedt nieuwe mogelijkheden

    3D-software programma VABI Elements biedt nieuwe mogelijkhedenNieuwe stap in technische ontwikkelingMark Gerritsen van Willems technisch adviesbureau is razend enthousiast over de nieuwste programmatuur van Vabi: Vabi Elements. “Amper vijftien jaar geleden moest ik mijn werk nog in een dos-omgeving uitvoeren. In relatief korte tijd zijn er grote stappen gezet.

RSS Feed

Nieuwsbrief InZicht

Willems technisch adviesbureau heeft een eigen nieuwsbrief die 'InZicht' heet.

Sinds april 2012 wordt deze nieuwwbrief InZicht digitaal verstuurd. U kunt zich aanmelden voor de digitale nieuwsbrief door onderstaand formulier in te vullen. Na inschrijven wordt u opgenomen in de maillijst en ontvangt u de nieuwsbrief bij de eerstvolgende uitgave per e-mail.

Oudere edities van InZicht zijn hieronder online te bekijken.

Abonneren nieuwsbrief

* verplicht veld