Nieuws

  • Duurzaamheid & innovatie

    Duurzaamheid & innovatie‘Wij delen graag duurzame 
kennis met de omgeving’Willems technisch adviesbureau is als bedrijf niet naar binnen gekeerd, maar vertegenwoordigd in diverse initiatieven. Zo is Jeroen Willems bijvoorbeeld al enkele jaren bestuurslid van Duurzaam Expertise Centrum (DEC) Liemers. Een initiatief dat de duurzaamheid van deze regio wil bevorderen.Nu DEC Liemers een rol heeft gekregen in het nieuwe samenwerkingsverband Groene Allianties de Liemers, is Jeroen Willems ook daar ...

  • Wetchecker energiebesparing

    Wetchecker energiebesparingOnafhankelijk inzicht in energiebesparingsverplichtingen voor bedrijvenVan de Wet Milieubeheer tot energielabel C voor kantoren. Ondernemers moeten aan verschillende verplichtingen voldoen om energie te besparen. Maar welke zijn dat?

  • Jan Swart enthousiast over Toestands Afhankelijk Onderhoud (TOA)

    Jan Swart enthousiast over Toestands Afhankelijk Onderhoud (TOA)‘Onderhoudsmaatwerk voor de opdrachtgever’Onderhoud van gebouwinstallaties is cruciaal. Daar is iedereen het wel over eens. Maar op welke manier moet je onderhoud plegen?

RSS Feed

Nieuwsbrief InZicht

Willems technisch adviesbureau heeft een eigen nieuwsbrief die 'InZicht' heet.

Sinds april 2012 wordt deze nieuwwbrief InZicht digitaal verstuurd. U kunt zich aanmelden voor de digitale nieuwsbrief door onderstaand formulier in te vullen. Na inschrijven wordt u opgenomen in de maillijst en ontvangt u de nieuwsbrief bij de eerstvolgende uitgave per e-mail.

Oudere edities van InZicht zijn hieronder online te bekijken.

Abonneren nieuwsbrief

* verplicht veld